Nedräkning till jul

Imorgon är det första december och det innebär 24 dagar kvar till jul. Jag älskar alla dessa julförberedelser, det ska pysslas, bakas, lyssnas på julmusik, gå på julmarknad, julkonsert och för att inte tala om julkalendern i SVT. Det är en av många av mina jultraditioner. 

img_0550Jag tycker att det är dags för en favorit i repris. Varje dag fram till jul kommer det ett inlägg med temat ”The best version of you”. I dessa tider, än hur mysiga de kan vara är det även lätt att stressa upp sig, att förminska sig själv eller glömma bort att ge sig själv och sin omgivning kärlek. Bakom varje lucka kommer det vara små ord av kärlek på ett eller annat sätt.

Hoppas ni kommer att gilla min julkalender. Kram och mys!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s