Årets julkalender

Imorgon är det första december och det innebär 24 dagar kvar till jul. Jag älskar alla dessa julförberedelser. Det ska pysslas, bakas, lyssnas på julmusik, gå på julmarknad, julkonsert och för att inte tala om julkalendern i SVT. Det är en av många av mina jultraditioner. 

Än hur mysiga dessa tider kan vara är det även lätt att stressa upp sig, att förminska sig själv eller glömma bort att ge sig själv och sin omgivning kärlek. I år bjuder jag därför på en julkalender med temat hälsa och att stärka dig själv inifrån och ut. Bakom varje lucka kommer det finnas några ”kloka” ord för dagen samt en kort yoga- eller träningsvideo, i samarbete med Yogobe. Du kan göra den på morgonen för att få en bra start på dagen eller avrunda dagen på när du kommer hem på kvällen. Videon kommer dock endast att vara gratis under den aktuella dagen.

Hoppas ni kommer att gilla årets julkalender. Kram och mys!

 

Annonser

2 thoughts on “Årets julkalender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s