Girl power

Det är så lätt att vara hårt och kritisk mot sig själv, det är så lätt att ta åt sig av vad andra tycker och tänker. Det är så lätt att tänka att om jag bara gör så eller om jag bara ser ut på det sättet, då kommer jag bli lycklig, då kommer jag vara nöjd med mig själv. Men hördu. Du är bra precis som du är.

Idag lyssnade jag på en podcast av Yoga Girl där hon gästades av Jennifer Pastiloff. Jag blev inspirerad, samtidigt som jag blev ledsen. Jag är väl medveten om att jag många gånger är väl hård mot mig själv och att jag många gånger tänker att om jag bara…då kommer jag må bra, då kommer jag vara stolt och nöjd med mig själv osv. Men, det är ju lite tokigt att tänka så för jag är ju bra precis som jag är. Gillar det här manifestationen. Till alla tjejer där ute i landet, världen, You are enough.

I promise to not to be an asshole to myself.
I promise to love myself.
I will remember that my self-worth how much I weigh, how many followers i have or any other stupit crap. That has nothing to do with who I am.
I will empower other girls and woman.
I will be kind, fiercely kind.
I will have a sense of humor.
I will do my best not to gossip, create drama or judge others (or myself).
I will remember that just because I have had a bad day, doesn´t mean I have a bad life.
And even om the crapiest days, I will remember this:
I AM ENOUGH.

Du är bra precis som du är! Påminn dig ofta, det är viktigt. Du är viktig. Jag är viktig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s