Mellanlandning i Dubai och känslorna inför vad som komma skall

Min resa har börjat på riktigt. Nu sitter jag på flygplatsen i Dubai i väntan på nästa flyg. Resan hit gick som en dans på rosor.


Timmarna flög fram då jag tillbringade största tiden att lyssna på en pod, just nu lyssnar jag på Framgångspoden, älskar den! Jag blir så inspirerad och peppad. Jag har även börjat fundera lite på vad jag vill göra med dessa fem veckor. Jag skulle visserligen bara kunna vara och ta dagen som den kommer men jag gillar ju att sätta upp mål. Det handlar inte om att jag ska se och göra saker utan mer på ett personligt plan. Jag vill verkligen ta vara på veckorna och få ut så mycket som möjligt, lära mig så mycket som möjligt dels om mig själv men även om andra kulturer och människor. 

Satt tyvärr på fel sida i planet, så fick inte se the skyline men rätt häftigt att veta att man är så nära den där ”låtsasstaden”.


Det är spännande att vara ute i världen på egen hand. Nu förstår jag dock inte vad jag varit så rädd för. Överallt finns det ju människor som man kan fråga om man behöver hjälp med något. Det som känts läskigt var att sova själv och det har jag visserligen inte gjort än men jag är säker på att det kommer gå bra det också. Som någon i ett av avsnitten i Framgångspoden sa, det vi intalar hjärnan kommer vi att känna. Alltså, om jag säger till mig själv att det kommer vara läskigt att sova själv, ja då kommer jag också känna rädsla. Därför har jag bestämt mig för att inte vara rädd mer, jag är modig och klarar allt jag förtar mig.

Här är klockan snart 03 och någon sömn kommer det inte bli inatt. Men vad gör det, om 10 timmar (om jag räknat rätt med tidsskillnaden) landar jag i Nepal. Jag har inga förväntningar, inte överhuvudtaget gällande denna resa, jag tycker bara att det ska bli spännande att få upptäcka ännu en del av världen och längtar att få träffa barnen och lära känna dem lite. 

Nu öppnar de incheckningen, så bäst att gå och checka in bagaget så jag inte strular till det. 

To be continued. 

Annonser

4 thoughts on “Mellanlandning i Dubai och känslorna inför vad som komma skall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s