Lyssna till din inre röst

Varför sker det som sker? Vad är meningen med livet? Varför gör du som du gör? Hur vet du att du gör rätt val? 

Jag funderar fortfarande på vad mitt ”kall i livet” är, jag förstår det inte än men jag tror jag börjar närma mig det, vad det än må vara. Jag är idag 32 år och inget blev som jag trodde. Jag är inte olycklig, jag ångrar inget i mitt liv. Allt jag varit med om, med- och motgångar har gett mig erfarenheter och skapat den Susanne jag är idag. Jag vandrar livets väg, än fast jag inte har någon karta. Jag är inte orolig. Allt löser sig alltid till det bästa.img_1570-1

Ta ett djupt andetag. Lyssna till ditt hjärta. Fundera en stund. Vad får dig att må bra? Vad vill du göra i ditt liv? Vilka människor i ditt liv finns där för dig, stöttar och tror på dig oavsett vad du tar dig an? Vad är viktigt i ditt liv? Jag tror nämligen att det är bra att ibland reflektera över vad man gör, varför man gör vissa saker och vilka människor man har runt omkring sig. Du är kapten i din båt, glöm inte det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s