Jag väljer att se möjligheter

Möjligheter eller svårigheter? Problem eller utmaningar? Hålla tillbaka eller utvecklas? Livet är inte lätt, det kan inte finnas någon som påstår att den inte stöter på svårigheter någon gång i livet. Livet är som en berg- och dalbana, det går upp och ner. Det är när du är där nere du sätts på prov. Hur gör du för att komma uppåt igen? Låter du det vara som det är eller försöker du finna lösning på det du stött på?

IMG_0962-0

Jag väljer att se möjligheter i alla situationer. Oavsett vad livet utsätter mig för väljer jag att ta reda på vad jag kan göra för att det ska bli bättre, för att jag ska må bättre, göra det hela lite mer behagligt. Dock ska vi inte glömma att det är ok att vara precis där du är, det är ok att känna, att vara ledsen och låg. Det är ok. Det viktigt i detta är att inte låta sig vara där nere allt för länge, vad som är för länge kan bara du avgöra. Vi är alla olika och hanterar saker som händer och sker på olika sätt. Jag gillar att skriva ner mina tankar, bara låta orden flöda. Ibland använder jag mig av staplar, för och nackdelar om att släppa tag om det som tyngt ner en. Vid val kommer dessa spalter väl till pass. Jag har fantastiska vänner som stöttar och framför allt lyssnar när jag behöver prata. Utan mina vänner vet jag inte hur jag skulle klara mig. Jag är omgiven av sådan kärlek att jag blir tårögd av tanken. Det är vackert. Detta var en parentes, men än väldigt betydelsefull för mig.

Livet blir vad du gör det till. Dina tankar avgöra hur du känner. Så. Vad väljer du för tankar idag? Jag väljer att se möjligheter. Gör det du med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s