Universums krafter

Universums mäktiga krafter, det förser dig med det du behöver just nu. Det finns en mening med alla möten, med alla som kommer och går i ditt liv. Det kanske inte är tydligt till en början men söker du efter svaret kommer du finna det, svar på varför just den personen dök upp i ditt liv.

Jag sprang på en fantastisk människa för ett tag sedan, han överraskade mig. Jag sökte inte efter kärlek eller något annat för den delen. Det blev en kort kärlekshistoria som jag alltid kommer att bära med mig. Jag har frågat mig varför han dök upp just där och då. Jag har funnit svaret, delar av det. Han har fått mig att förstå många saker om mig själv, bland annat det här med att ha varit utbränd, att det är en resa som tar tid att läka. Jag förstår nu att jag inte är i land än, att jag har en hel del att bearbeta inom mig själv. Varför jag föll för honom var för att han såg mig, den Susanne som finns innanför ett hård skal. Det var något i hans blick som gjorde att jag släppte garden. Det var läskigt samtidigt som befriande. Att blotta sig själv kan ju vara bland det läskigaste, man kan ju bli sårad. Han är även en stor inspiration för mig, hans driv gör mig förundran och skapar en än större förståelse för att man ska göra det man älskar och brinner för. Jag förstår än mer att jag ska arbete med hälsa, hur är än inte helt klart. Det är ett brett ämne men jag har en känsla av att allt kommer klarna och blir galet bra.

Att vår kärlekshistoria blev kort kan ses som lite sorgligt, men jag tycker inte att det är sorgligt. Jag känner mest tacksamhet, tacksam för intressanta möten som universum skapar för mig. Jag lär mig något om mig själv och om andra, hela tiden. Jag älskar att leva, älskar livet. Det går upp och ner, och det är jag tacksam för. Hade livet alltid varit lätt och roligt, tror jag inte vi skulle uppskatta det lika mycket. Allt handlar om inställning. Vad har du för inställning till livet? Gör du det du brinner och älskar? 

några ord om kärlek. Kärlek är det absolut vackraste som finns, så länge du gör saker du älskar. Omge dig med människor som du ger och får kärlek av och lägger kärlek i det du gör. Jag har än inte funnit mannen i mitt liv, men det gör mig mindre. Jag söker inte, jag sörjer inte. Tiden är inte inne, jag litar på att universum kommer leda mig till rätt här i livet och en dag kommer den där mannen med den skinande rustningen kommer ridandes på sin vita häst. En dag men det är inte nu. Nu vill jag tillbringa tiden och energin på att finna en plats jag trivs på och fortsätta utvecklas. Vilka människor har du i ditt liv? Inspirerar de dig eller bromsar de dig?

Annonser

1 thought on “Universums krafter

  1. Håller helt klart med dig. Wow livets upp och ner är underbart ju. För utan variation skulle vi inte växa och utvecklas. Tack ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s