Chokladpeeling

Peeling är bra. Peela kroppen 1-2 gånger i veckan för att få mjuk och len hy. Jag göra min egna peeling. Eftersom jag älskar choklad i alla former, så innehåller den såklart choklad eller kakao rättare sagt. Kakao innehåller mängder med antioxidanter som håller huden ung, socker skrubbar bort döda hudceller, oljan vårdar och mjukar upp.
img_6277_519b6e9fddf2b3240ed38db2

1 dl kokos
1 dl socker eller himalayasalt
1/2 dl kakao
2 dl rapsolja

Blanda samman och häll upp i en snygg och praktisk burk, ställ in i duschen, alltid redo att skrubba. Massera in kroppen med skrubben efter en varm dusch eller ett bad. Låt verka några minuter och skölj sedan av. Du behöver inte smörja in dig efteråt, huden absorberar den fina oljan. Bör tillägga att det kan bli lite halt på golvet av oljan, så kliv ur duschen, badkaret försiktigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s