Med- och motgångar

Det sägs att livet ger oss utmaningar för att utvecklas och växa som människor. Ibland kommer utmaningarna till oss medan andra gånger söker vi upp dem. Härom dagen åkte jag skridskor, ramlade och olyckligtvis landade jag på ena handen. Det visade sig att det var två frakturer i handleden. Jag har aldrig brutit eller skadat mig tidigare, så är nu en erfarenhet rikare. De första dagarna kände jag mig positiv och glad, att det är som det är och jag får helt enkelt gilla läget. Så är det fortfarande men jag hamnar i svackor när jag tycker synd om mig själv och blir frustrerad över att jag inte klarar saker som innan olyckan.IMG_1750

Jag har varit sjukskriven förut men då på grund av andra orsaker, ej fysiska skador. Denna gång är det annorlunda, jag älskar mitt jobb och vill verkligen inte vara hemma. Tidigare har jag känt mig ensam. Nu ler jag mot mig igenom smärta och motgångarna. På något vis välkomnar jag denna motgång än om det är kämpigt emellanåt. Jag har så mycket kärlek i mitt liv. Jag är tacksam. Jag lyssnar på mig själv och min kropp och tillåter mig känna, oavsett känsla. Jag är modig. Den stora utmaningen med denna situation är att be om hjälp. Det är något som verkligen tar emot, jag vill inte vara till besvär och har alltid klarat mig själv. Med bara en brukbar hand går det inte, jag behöver hjälp i vardagen. Marsmånads utmaning blir att be om hjälp. To be continued.    

Annonser

2 thoughts on “Med- och motgångar

  1. åh hoppsan…gick med gips till knät för två år sedan..som du säger en utmaning och jag lärde mig massor av bra saker..det kommer du oxå göra, I’m sure! Krya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s