Jag klarar mycket mer än jag tror

Jag klarar mycket mer än jag tror – dagens affirmation

Handlar livet om att vara stark? Att inte visa sig svag inför andra? Att inte ge upp vid motstånd? Vi börjar formas direkt när vi föds, alla med exakt samma förutsättningar. Dessvärre ser inte livet lika ut för oss alla, genom livet formas vi. Men vi har lika möjlighet att påverka det och förändra våra liv. Alla gör det inte, vissa stannar kvar där de alltid varit och smått gräver sin egen fallgrop. Andra ändrar beteendet tidigt och förstår inte hur det kan vara att ha en negativ syn på saker och ting. Vi är som sagt alla olika och det är upp till var och en hur vi vill leva vårt liv.

IMG_8137
Jag har så länge jag kan minnas triggats igång av motstånd och klurigheter. Vissa stunder kan känslan vara att nu klarar jag inte mer, nu orkar jag inte med mer. Men. Av någon anledning tar jag mig igenom hinder efter hinder. Vissa går både snabbt och lätt medan andra hinder tar längre tid att ta sig över. Oavsett så ger jag inte upp. Jag är för nyfiken för det, vill ju veta vad som komma skall.

Jag börjar inse att livet blir bättre och bättre ju äldre jag blir. Jag lär mig ständigt nya saker om mig själv men även om andra. Det jag främst upptäckt är att jag klarar mycket mer än jag tror. Gång på gång visar det sig att jag har något slags driv som gör att jag inte ger upp. Jag brukar tänka, bara lite till eller testa en gång till. Vad är det värsta som kan hända?

Idag vill jag säga till dig, ge inte upp när du möter motstånd, när det känns tufft och jobbigt. Är det något du tror på, kämpa för det. Du klarar mycket mer än du tror.

Annonser

2 thoughts on “Jag klarar mycket mer än jag tror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s