Total eufori 

I total eufori. När hjärtat pumpar på, hjärnan går på lågvarv och det enda jag gör är att le. Jag ler med hela själen. Kan inte komma ihåg senast, om någonsin jag varit så här lugn inombords. Det är som att inget problem i världen kan få omkull mig. Jag står stadigare än aldrig förr. Jag är i harmoni. Kanske det är som Malin sa på yogapassen, att vara sann i dig själv. Kanske det känns så här att vara sann, jag vet inte. Det jag vet är att jag är fortfarande i paradiset, imorgon börjar hemresan. Jag är redo att åka hem nu. Hem till Sverige där massor av saker kommer hända det närmsta året. 2016 är mitt år, har en känsla av att det kommer bli grymt.    

 

Vad gör du
för att finna balans mellan hjärta och hjärna, mellan den praktiska vardagen och fritidsaktiviteter? Du tar väl hand om dig själv, lyssnar på vad din kropp berättar för dig? Du vet väl att den ständigt pratar med dig. Ibland gör den det väldigt tyst, då bör du stanna upp och lyssna extra noga så du inte missar viktig information den ger dig.   

 Avslutade denna dag med en alldeles magisk solnedgång. Så otroligt vacker. Jag är vacker. Du är vacker. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s