Kärlek och uppgradering till 3.2

Kärlek. Det är det vackraste som finns. Att känna kärlek, att se kärlek, att ge och få kärlek. Utan kärlek överlever vi inte, utan kärlek mår vi inte bra.image

Det är bara två dagar kvar innan gruppen som vi hängt med i snart två veckor splittras, alla åker hem till sin vardag. Men vi alla kommer ta med oss många fina, roliga, busiga och stundtals tuffa minnen från detta äventyr. 26 personer kom till en plats på andra sidan jorden, många av oss kände någon, vissa kände ingen alls men snart blev vi ett sammansvetsat gäng. Vi känner inte varandra väl men alla är väldigt måna om varandra och visar det öppet. Det känns lite sorgligt att det snart är slut, visserligen stannar jag och min älskade vän kvar några dagar till men alla andra åker hem. Det som är fantastiskt är att jag är säker på att några kommer jag hålla kontakten med.

Jag mår bra, otroligt bra till och med. En skön harmoni har infunnit sig, jag känner mig lugn och trygg i mig själv. Stress och press vet jag knappt vad det är längre, jag bara är. Och det är alldeles underbart att vara just där jag är i mig själv just nu. Jag är lycklig. Lycklig för att jag står där jag står idag och det tack vare att jag kämpat och fajtas med mig själv så mycket som jag gjort de senaste åren. Jag är tacksam. Tacksam för att jag vågar ta emot kärlek, att öppna upp mig och visa mig och vem jag är. Tacksam för alla vackra själar som finns i mitt liv. Tacksam för att jag fick göra denna resa med en av mina närmsta vänner, det är utmanade men genom att inte vara rädd att ventilera nu och då har det fört oss än närmare varandra. Jag vet att hon finns i mitt liv nu och för alltid, på samma sätt så vet hon att jag finns för henne i vått och torrt. Vänskap är det starkaste bandet mellan två människor, oavsett vilken typ av relation det är. Sann vänskap rostar aldrig, så enkelt är det. Mitt liv är fylld av sann och ärlig vänskap och det är jag tacksam och otroligt glad för.image

Idag är det min födelsedag, uppgradering 3.2. Eftersom jag är på andra sidan jorden så får jag en extra lång födelsedag, då den började redan kl 17 igår (Costa Rica-tid) och pågår till imorn kl 07 (svensk tid). Känns mycket bra än om jag försöker påstå att jag inte gillar att fira min dag, ska jag vara ärlig så tycker jag det är rätt mysigt att vänner och bekanta hör av sig och säger grattis. Det värmer gott, det är på något vis kärlek. Denna uppgradering känns otroligt bra, 32 är en bra ålder och jag trivs redan med den. Jag har en känsla av att mycket gott kommer att ske det närmsta året, vad vet jag inte men tanken ger mig ett lugn och ett stort leende på läpparna. Grattis till mig, började dagen med surf, följt av en mysig dag på stranden, en siesta i skuggan. Nu väntar yoga för att sedan njuta av solnedgången och avsluta dagen med middag tillsammans underbart fina människor på någon mysig restaurang. Ja du hör ju, en perfekt födelsedag alltså.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s