Livet i Santa Teresa

Spanska rytmer, skatt, glada människor i en blandning av fågelsång och syrsor som spelar, det skapar en härlig symbios. Klockan är inte ens 08 på morgonen, jag ligger i hängmattan och ta igen mig lite efter surf i soluppgången. Helt magiskt båda delarna.imageimage

Kroppen mår bra, förutom att den la av totalt i ett dygn men nu är jag åter på banan. Det syns att vi gör mer än bara ligger på stranden eller vid poolen, alla är mer eller mindre blåslagna av vår kämparglöd där ute bland vågorna. Men. Det är värt varenda litet blåmärke. Att surfa är bland den bästa sport jag någonsin utövat. Det är bara jag, brädan och havet. Mitt ledord för 2016 är våga, att utmana mina rädslor. Jag har väldigt stor respekt för vatten och dess kraft, det blir ibland läskigt att tumla runt i vågorna. Men jag har bestämt mig för att inte låta rädslan ta över, när jag ramlar är det bara att ta sig ut igen och fortsätta kriga på. Jag ska bemästra vågorna, jag har ett mål. Jag vill ta en grön våg, obruten våg innan detta äventyr är slut.image

Vi har lata dagar, vi bara är, funderar på målen för 2016 – vad vill jag uppnå, hänger vid poolen, äter god mat, näst intill missbrukar smoothies, surfar och yogar. Igår yogade vi på eftermiddagen, det var ca 30 grader i skuggan, väldigt varmt alltså. Jag svettades som aldrig förr, det var jobbigt och samtidigt alldeles underbart. Ingen session är den andra lik, varje gång jag ställer mig på mattan händelse något i mig. Svårt att förklara, känslor kommer upp till ytan, allt från ilska till glädje. Oavsett så kommer tårarna, att tillåta dom komma och bara vara i känslan är ibland svårt men var gång jag accepterar dom skapas ett härligt lugn efter. Kanske det kallas harmoni. Den känslan går att jämföra med, om du inte upplevt det jag pratar om, när du gjort ett träningspass där du vart 100% fokuserad och stängt av allt runt omkring. Du vet när du ligger på golvet eller i gräset och bara ler, utmattad men alldeles euforisk. Magiskt. Jag älskar den känslan. Både yoga och annan träning ger mig den känlsan, den får mig att se omvärlden och livet med ett lugn som jag behöver. Jag har så länge jag kan minnas oroat mig för vad andra tycker och tänker om mig. För var dag blir jag mer och mer trygg med mig själv och att jag är bra precis som jag är.image

Än har jag inte skrivit ner någon affärsplan men känner ingen stress över det, tänker att det kommer till mig när det är dags. Jag har ett jobb som väntar på mig där hemma så jag kan försörja mig och mitt företagande kommer komma igång, kanske inte imorgon men under året är jag säker på att jag kommer kicka igång det.

På lördag fyller jag 32 år. Det är en bra ålder, det känns bra. All stress jag haft om att skaffa familj och göra som de flesta runt om mig, har släppt. Det blir som det blir och även det kommer till mig sinom tid. Varje dag lär jag mig något nytt om mig själv och vågar jag lita på att jag är bra precis som jag är, lyssnar på magkänslan och ta vara på det som finns runt omkring kan jag inte få ett bättre liv. Det blir ju vad du gör det till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s