Mot paradiset, Santa Teresa

Påväg mot det riktiga paradiset, Santa Teresa. Efter att tillbringat gårdagen vid poolen i solen och en väldigt trevlig middag med grundarna av Yogobe i San José, sitter jag i skrivande stund på en båt. Om några timmar är vi vid vårt stora mål. Gänget som vi åker med är i stort sett samlade, en salig blandning av människor så det kommer säkerligen bli massor av spännande mötet.

Solen och värmen är otroligt befriande för både kropp och själ. För första gången på ett bra tag känner jag riktig lust och glädje av mitt skrivande. I december hände det många saker, så som nytt jobb, flytt och regga företag. Jag bubblade av idéer och kände ett driv. Men poff så försvann drivet, har saknat det men det är påväg tillbaka. Det ska bli spännande att se vad som kommer ske i mig under denna resa. Min plan är att få ihop en affärsidé så jag på riktigt kan kicka igång det hela när jag åter är i Sverige.

 Idéerna är många men jag söker fortfarande efter den där klockrena idéen, har en känsla av att den kommer komma och det är snart. Det är ju lite läskigt samtidigt som kittlande spännande det jag har bestämt mig för. Men målet är tydligt, jag vill jobba med hälsa och förmedla mina kunskaper och få möjlighet att hjälpa andra att må bättre. En dag är kommer jag försörja mig på min egen business. Hur det kommer se ut är ännu oklart, kanske jag gör massor av olika saker eller så finner jag ett koncept som jag kör.

 

Dagens affirmation lyder ”Jag skapar min egen framtid”. Vad gör du för att påverka din framtid? Du vet väl att du har ansvar för ditt liv och det blir vad du gör det till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s