Nystart

Nytt år. Varför inte göra en nystart? Jag gillar detta med nyår och ett nytt år. Egentligen spelar det ingen roll men jag tycker att det är en alldeles perfekt tid att fundera på mål och saker man vill uppnå närmsta året. image

Varje dag, varje timme, varje minut har du möjlighet att göra helt nya val. Visst är det fantastiskt? Nya val för att nå små förändringar i vardagen och för välbefinnandet eller stora val som för dig i en helt ny riktning i livet. Bara du själv vet hur du vill leva ditt liv, vad dina innersta drömmar är och om du är där du vill vara. Tanken att varje minut är en ny möjlighet till förändring, om man vill, är befriande. Med ett avstamp i hur livet ser ut precis just nu för dig kan du ta nästa steg för att komma närmare det liv du drömmer om.

Jag har börjat fundera på vad jag vill att 2016 ska innehålla. Vill du också göra en nystart, fundera på vad du önskar att detta år ska handla om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s