Ett äventyr

Ett nytt äventyr startar imorgon. Just nu ligger jag i ett hotellrum på Arlanda, en sista natt i Sverige för att imorgon stiga på ett plan som kommer ta oss till andra sidan jorden. Men först kommer vi stanna till i New York för ett dygn, aldrig vart i den staden men har såklart inte undgått att höra att The Big Apple ska vara något utöver det vanliga. Just nu är jag lite nervös, pirrig, förväntansfull men är helt säker att denna resa kommer ge mig mycket på många sätt. 

 Under resan hoppas jag komma fram till hur mitt upplägg på mitt företag ska se ut, att jag samlar energi för att våga kicka igång det hela. Det är rätt läskigt kan jag säga. Men jag är modig och jag kommer våga ta steget, chansa för jag tror på det här och jag vill hjälpa andra att må bättre utifrån deras förutsättningar. Jag tycker dessutom att jag är väldigt bra på det. 

Det har varit en händelserik start på året och än fler spännande, roliga saker kommer jag få vara med om. Självklart kommer jag dela med mig av resan, det är dock oklart om jag kommer att göra det under tid jag är i Costa Rica eller om ett blir en summering av hela äventyret när jag åter är i Sverige. Det återstår att se hur skrivarlusten faller sig in. 

Hur som vill jag att du lyssna på dig själv, står upp för dig och vågar tro på att just du är bra, precis som du är. Du kan allt du vill, hemligheten är att tro att du kan och du kommer att lyckas, än vad det gäller. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s