December och ett nytt tema

Julens månad är här. December. Fylld av förväntningar, längtan och framför allt kärlek. Så vad passar inte bättre än att låta månadens tema vara just kärlekimage

Kärleken börjar hos dej själv. När du kan se på dej själv med samma kärleksfulla ögon som din partner eller en god vän ser dej är det bara början på en livslång kärlekshistoria. Med dej själv. När du fyller dej själv med kärlek sipprar det ut på andra omkring dej och påverkar hur du hanterar omvärlden och händelser. Det påverkar hur du bemöter människor och du kommer beröra människor på ett positivt sätt utan att tänka på det. Kärlek föder kärlek och världen blir en behagligare plats på alla sätt och vis om man väljer att se det goda i människor och i sin omvärld.

I december sprider vi kärlek omkring oss!

Se på dej själv med kärlekens ögon denna vecka. Upprepa varje morgon ”Jag älskar mej själv precis som jag är” framför spegeln. Se dej själv i ögonen när du säger det och känn hur känslan sprider sej ut i varenda cell i din kropp. Ju fler gånger du gör det desto kraftfullare blir effekten. I slutet av veckan, skriv ner hur du upplevde att göra detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s