Släppa taget

Hur gör du när du behöver en spark i baken? När du tvekar på dig själv, hur gör du för att vända på tanken och tro på dig själv?

Jag är förälskad! Mannen som har väckt dessa känslor heter Danny Saucedo. Hans nya album bör höjas till skyarna. Det finns några låtar som träffar mig rakt in i hjärtat, bland annat Släppa taget. Den texten, wow. Klockrent och precis vad jag och garanterat många andra behöver höra och ta till sig. In och lyssna på den, det är ett måste.

 

Läs och begrunda denna text.

Våga släppa taget, allting ordnar sig tillslut.
Måste leva, måste våga, våga släppa taget. Leva för dagen. Våga ta mig ur min bur.
Måste leva, måste våga, våga släppa taget.

Står här vid världens slut, redo för att kasta mig ut. Jag har gjorde mina val. Det finns ingen möjlighet att vända tillbaka. Allt som är gjort är gjort. Allt som är sagt är sagt. Och jag vet vart jag ska, måste bara samla mod och tro på det.

Våga släppa taget, allting ordnar sig tillslut.
Måste leva, måste våga, våga släppa taget. Leva för dagen. Våga ta mig ur min bur.
Måste leva, måste våga, våga släppa taget.

Om man bara förstått förut, dimissionerna tar aldrig slut. Det finns mer än vi ser, om vi bara visste att vi är en och samma. Horisonten glöder nu, och natten lider mot sitt slut. Jag är här, jag är nu och jag tänker leva livet fullt ut.

Våga släppa taget, allting ordnar sig tillslut.
Måste leva, måste våga, våga släppa taget. Leva för dagen. Våga ta mig ur min bur.
Måste leva, måste våga, våga släppa taget.

Frågor på det? Rakt in i hjärtat helt enkelt. Tack Danny för dessa ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s