Bönröra till tacos

Fredag och såklart är det tacos på middagsmenyn. Jag älskar tacos! Det bästa är med denna rätt är att den passar alla smaker. Jag har denna bönröra istället för köttfärs. Den är enkel att göra och smakar fantastiskt. Till denna göra jag min egna ”falska” guacamole med avokado, citron och salt. Till detta serverar jag en sallad och eftersom jag älskar fetaost, så smular jag även i lite sådant. Mums!

48615_49592

1 burk svarta bönor
1 liten gul lök
1 klyfta vitlök
1/2 röd chili
1 dl vatten
salt

  1. Finhacka och bryn lök och vitlök
  2. Spola av bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Tillsätt chilifrukt och bönor i pannan, häll på vattnet och låt sjuda i 5 minuter
  3. Mosa med en gaffel eller mixa ”bönsåsen” grovt med mixerstav
  4. Smaka av med salt
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s