Veckans funderare

Jag älskar att säga upp mål, kortsiktiga och långsiktiga. Samtidigt som detta vill jag vara här och nu, att njuta av just denna stund, varje stund. Det kan vara svårt att inte sväva iväg och drömma sej bort, det händer hela tiden och det är ok.  

 Veckans funderare: När tappar du känslan för tid och rum och blir fullkomligt uppslukad av det du gör – med andra ord, var finns din passion? Klura på detta, skriv gärna ner och du är mer än välkommen att dela med dej dina tankar till mej. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s