November och nytt tema

Tänk att det redan gått en vecka in i november, jag hänger inte med. Har missat totalt att göra en reflektion av oktober och presentera ett nytt tema. Denna gång slår jag därför ihop reflektion och uppstarten på nya månaden.image

Låt oss börja med reflektionen. Jag använder mej alltid av samma frågor.

Har du lärt dej något nytt om dej själv? Väljer du att öppna ögonen och se vad som händer och sker i din omgivning, vara uppmärksam på dej, dina tankar, känslor och handlingar, finns det så mycket att lära. I oktober har jag lärt mej mycket om mej själv. Att våga kliva ur trygghetszonen, att göra eller säga sådant som kan kännas obehagligt, läskigt för att du blottar dej själv. Det är något jag har jobbat med väldigt mycket. Det är verkligen superläskigt men oj vad det händer mycket med en själv. För var gång känns det som jag blir längre och får större fötter, att jag blir stadigare på jorden. Att våga uttrycka sina tankar och känslor, det är häftigt. Jag kan inte komma på en enda gång jag fått negativ respons, snarare ett tack för att du berättar. Att våga vara ärlig, rak och tydlig samt att presentera sin sanning väl, ja det är min ”nya” grej.

Vad var det bästa som hände i oktober? Genom att våga kliva ur sin zon händer massor av spännande saker och jag måste säga att det är det bästa som hände i oktober. Att jag numera utmanar mina rädslor mer än någonsin.

Vilka förväntningar har du på november? November är en grå och mörk månad, löven har fallit från träden, vi är inne i vintertid och vi har färre ljusa timmar om dygnet. Mitt knep att inte följa med in i mörkret och bli låg är att förgylla månaden med saker, händelser som ger mej energi. Så som att träffa vänner, hitta på saker tillsammans, planera in någon weekendresa (det behöver inte vara till ett annat land, en annan stad kan räcka långt). Denna månad tycker jag att det är extra viktigt att ta hand om sej själv och ge sej själv extra mycket kärlek. Gillar du att gå på spa, gör det och gärna ofta. Träna, motionera, ät god och nyttig mat. Och bästa medicinen, skratta.

Så. November och nytt tema. Det kommer att handla om framgång. Framgång kan vara olika saker helt beroende på hur du ser på livet och vad du tycker är meningsfullt. Det finns inga rätt eller fel och begreppet framgångsrik är vad du gör det till. Man kan vara framgångsrik på olika områden i livet, du bestämmer vad som är viktigt för dej. Men om man ska nå framgång som känns tillfredsställande hela vägen in i hjärtat är den ofta hämtad ur passion och att man är sann mot sej själv. Det är också då du gör både medvetna och omedvetna val som ger förutsättningar till fram just inom det du älskar att göra. Det är också många gånger när man känner passionerat för något man blir riktigt duktig och kan berika både sitt eget och andras liv med sin passion.

Under november fokuserar vi på framgång med passion!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s