En resa till ett paradis

Nyp mig i armen. Jag har nog inte förstått det än. Jag och en vän har bokat en resa. I januari ska vi hänga med Yogobe och Surfakademin till Costa Rica för tio dagar med yoga och surf. En dröm som nu kommer bli verklighet. Dagarna flyger fram och vips så sitter vi på planet som mellanlandar i New York och ger oss möjlighet att sätta våra fötter i The Big Apple. Vi kommer stanna till där, åka in till staden för att få se den än om det bara kommer bli en smula av vad det stora staden har att erbjuda. Men. Less is more. Därefter sätter vi oss åter på planet, sista flyget innan vi kommer fram till ett land som jag är säker på att jag kommer att bli förälskad i. All grönska, naturen och vågorna. Att få möjligheten att dela detta med en av de människor som står mig närmast, som jag känt så länge jag kan minnas, det får det att pirra i hela kroppen.


Att få möjlighet att tillbringa dagarna i vattnet, förhoppningsvis på vattnet, i sol och värme, i ett land med härliga människor. Människor som jag inte känner men vi är där för samma sak. Vi har ett gemensamt intresse, yoga. En förebild jag har är Malin Berghagen. Jag kan inte förstå att jag ska få upptäcka än mer av yogans spännande, underbara värld tillsammans med henne. Att det är just hon som kommer guida mig.

Detta är som sagt en dröm som jag kommer att förverkliga. Någon jag inte kommer att lyckas med är att ta en våg på detta sätt men det är något som jag alltid tyckt se så otroligt häftigt ut. Kanske en dag, om jag tränar riktigt mycket kommer jag kunna åka i en våg.

Än finns det platser kvar, blir du sugen att hänga med kika in på yogobe.com. Tänk dej att få resa iväg till ett varmt och soligt land när det är som kallast och mörkast i vårt Sverige. Finns ett ord som beskriver den tanken, den känslan; underbart!!! Så, vad väntar du på! In och boka nu. För er som inte kan hänga med, jag lovar att dela med mej av mina upplevelser i både text och bilder.

Annonser

2 thoughts on “En resa till ett paradis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s