Summering och reflektion av September

September 2015 är nu förbi, även den månaden flög fram. Fokuset har legat på relationer, hur har det känts för dig, hur har ett gått?

Att visa kärlek och uppskattning till de människor som vi har runt om oss, som vi inte vill vara utan, är det bästa vi kan göra. Att visa omtanke och berätta för personerna hur värdefulla de är och att du är tacksam att de finns i ditt liv. Det är något vi inte får glömma bort, ta ingen eller inget för givet! 

 

Har du lärt dig något nytt om dig själv den senaste månaden?
Det kan vara vad som helst, smått som stort. Jag lär mig ständigt nya saker, upptäcker nya saker hos mig själv och i min omgivning. Att vara här och nu är något jag ständigt strävar efter, det är svårt, ibland näst intill omöjligt. Men när jag väl stannar upp uppskattar jag livet så mycket bättre och jag mår så mycket bättre av det.

Vad är det bästa som hänt i september?
Det händer ju ständigt en massa bra saker om du väljer att se det så. Jag har flyttat hem till Norrland, det är med blandad förtjusning samtidigt som så vet jag att det kommer bli bra. Hur bra som helst. Omställning och förändring tar tid, sker inte över en natt. I september har jag även varit på skolan och träffat många likasinnade. Att lära sig nya saker är helt fantastiskt, det är inte klokt vad mycket jag kommer att lära mig under den närmsta tiden. Och till sommaren kan jag titulera mig som kost- och hälsocoach.

Oktober, vad har du för förväntningar på denna månad? Höstens finaste månad när naturen färgas i alla möjliga färger. Det är verkligen en fröjd att gå ut i naturen så här års. Jag hoppas att komma in i rytmen här uppe, komma till ro i mitt nya hem. Jag vill vara ute i naturen, njuta av friska luften och känna vinden i mitt hår. Oktober innebär även att graderna sjunker och det är snart dags att plocka fram mössan, älskar det! Det är som att allt blir lite mysigare då. Den närmsta tiden vill jag helt enkelt bara vara, precis där jag är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s