Förändringarnas tid och ett nytt kapitel

Det är med blandad känslor jag sätter mig i bilen som kommer ta mig och mitt bohag till norr. Jag lämnar nu mitt liv i Stockholm, min lägenhet som inte längre är min och allt annat som finns här. Ett nytt kapitel börjar. Med blandade känslor. Det sägs att när man minst anar det så händer det. När jag kom ner hit för en vecka sedan ville jag bara packa ihop och åka upp. Nu vill jag gärna dra ut på det ett tag. Är jag redo? Är det rätt beslut? Kommer jag ångra mig? Vill jag verkligen lämna livet jag byggt upp här?Hur kommer mitt liv bli i norr? Är det bättre där? Svaren på dessa frågor behövs inte, jag gjorde ett val. Jag tog ställning, behövde en förändring. Nu kommer förändringen. På gott och ont. 

 

Albert Einstein var en rätt klok gubbe. ”Endast de som försöker sig på det absurda kan uppnå det omöjliga”. Det är stora ord och jag är säker på att det ligger en hel del sanning i den. Allt går om viljan finns men det krävs mod för att våga göra förändring. Det fina med förändring är att det betyder att saker och ting håller på att bli bättre. Även om du idag inte vet hur.

Hur ser du på förändring? Är det bara något skrämmande som rubbar dina cirklar eller är det något bra? Något som kommer ge dig nya erfarenheter, ge dig möjlighet att tänka annorlunda, lära dig nya saker och kanske uppleva nya känslor som du inte känt förut.

Om du är i en förändring våga sitta lugnt i båten, än om det stormar runt omkring dig. Se virvelvindarna av förändring som skenar omkring dig som något bra. Ett tecken på att allt omkring dig håller på att bli (ännu) bättre och att du just nu inte behöver veta hur. Slappna av och försök att bara vara i stunden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s