Jag känner mig trygg i mina relationer

Jag känner mig trygg i mina relationer – dagens affirmation

Relationer. Hur gick det med förra veckans ”relationscirkel”? När jag satt och gjorde den blev allt så tydligt, det satte igång något inom mig. Jag har verkligen börjat fundera på mina relationer, vilka människor jag har och varför just dessa finns i mitt liv. Jag tror att vi alla behöver ”städa” bland våra relationer. De personer du satt i din ”relationscirkeln”, är troligtvis människor som ger dig något, som du har något slags utbyte av. Jag tänker på de människor som du placerade i den yttersta cirkeln, hur kommer det sig att ni inte ses så ofta? Jag brukar ibland ”städa” bland i mina relationer. Jag vill få energi av mina vänner, så att jag kan ge energi. Det finns många energitjuvar här i världen. Fundera på om och vilka som är energitjuvar i ditt liv. Är det värt att låta dem ta din energi? Det kan låta grymt men jag vill mena att det ibland kan vara nödvändigt.hämta (24)

Genom att städa bland mina relationer skapar det ett lugn, en trygghet inom mig och i de relationer jag väljer att ha kvar. Jag kan på så vis lättare visa min kärlek till de som verkligen betyder något för mig. Veckans uppgift handlar lite om det här, välj ut tre personer och berätta för dem hur mycket de betyder för dig. Fundera och skriv därefter ner hur det kändes att berätta det för dem. Vad fick du för reaktion? Hur kändes det inom dig?

Ny vecka innebär att jag funderar på de tre stående tankarna inför varje vecka.  Veckans utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag….och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s