Jag är omgiven av kärleksfulla människor

Jag är omgiven av kärleksfulla människor – dagens affirmation

Jag önskar att det fanns mer kärlek där ute i världen. Jag tror att om vi alla skulle ge varandra kärlek istället för glåpord, avsky och hat skulle alla på denna jord ha det bättre. Det som pågår i världen, att över 70 miljoner människor flyr för sitt liv, är fruktansvärt och otroligt orättvist. För att ta något som ligger närmare oss i detta land, är det som händer i Europa, alla som flyr kriget i Syrien. Det kan inte undgått någon? Alla dessa barn som förlorat sina föräldrar. Det är inte rätt. Det gör ont i mig och kan inte föreställa mig hur det är att befinna sig i ständig skräck och rädsla, inte ha något hem, ingen trygghet. Vi alla är människor, oavsett ursprung, hudfärg, religion och tro. Varför samarbetar vi inte?

Det ska inte vara så mycket smärta som det är idag. Jag tror att världen skulle vara mindre grym om det fanns mer kärlek mellan oss människor. Om vi skulle se allt det vackra som finns här och ta vara på det, vårda det som vi får låna av moder jorden.

Hur ser du på kärlek? Vad är kärlek för dig? Vad har du för människor runt omkring dig?

20140317-105049.jpg

Mitt mantra i livet är kärlek. Jag älskar ordet. Det är något otroligt vackert med det. Kärlek är ett ord som omfattar så mycket, allt  från saker och ting till människor och djur. När jag tänker på de människor som finns i mitt liv, på de människor som jag valt att släppa in och på de envisa människor som valt att kämpa sig över min mur och stannar kvar, fylls ögonen med tårar. Tårar av kärlek, lycka och värme. Det är något vackert – det är kärlek. Att ge och att ta. Så viktigt. Det handlar om respekt och ömhet. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s