I extas

Det är mycket som händer just nu. Jag kan inte låta bli att dela med mig. Jag liksom bubblar. Jag befinner mig just nu på skolan, äntligen. Till sommaren kan jag titulera mig som kost- och hälsocoach. Jag besitter redan en hel del kunskap, just för att kost och hälsa är något jag brinner för men jag vill lära mig mer och jag vill dela med mig av mina kunskaper än mer. Känner att jag hittat rätt, längtar att få komma hem och dyka ner i kurslitteraturen och bara mala i mig att som står där. Så härligt peppad är jag!

 Jag har länge, det senaste året, funderat om jag vill bo kvar i Stockholm eller om jag ska flytta till en mindre ort. Efter sommaren i Norrland, har ett härligt lugn infunnit sig. Något jag inte känt på länge. Efter att ha klurat och funderat och igår när jag kom tillbaka till Stockholm, låste upp dörren till min lägenhet, föll allt på plats. Mitt hem är i Norrland. Jag är färdig i Stockholm. Så var det slut på grubbleriet, jag gjorde slag i saken och ringde till hyresvärden och sa upp lägenheten. Nu är det definitivt, jag ska flytta. Sedan det samtalet känns livet så lekande lätt, som att det inte finns några bekymmer i världen som skulle vara för stora att inte kunna lösas. Idag har jag gått med ett leende på läpparna hela dagen. Känner en lycka som är obeskrivlig. Visst finns det delar i Stockholm som jag kommer att sakna, vännerna och sådant men som en klok vän sa till mig ”Stockholm finns ju alltid kvar”.  Visst är det lite läskigt med förändringar, de kan vara skrämmande ibland. Men man måste våga för att vinna. 

För stunden har jag slutat jaga, jag söker inget. Jag bara är här och nu. Allt löser sig till det bästa. Hemligheten är att vara uppmärksam på vad kroppen säger och det som är runt omkringen, just nu. Att våga vara här och nu samtidigt våga hoppa, att inte oroa sig för det vi inte vet något om, framtiden. Så. Till dig som funderar på något du länge velat göra men tvekar. Vad är det som hindrar dig att uppfylla det du vill? Vad är det värsta som kan hända? Frågar du mig om råd, blir mitt svar Just do it. Livet är för kort för att slösas bort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s