Ett nytt kapitel

I väskor än en gång efter en lång semester i Norrland. Lite mer än tre månader har jag varit där. Påväg tillbaka till Stockholm. Som alltid får jag ont i magen av att lämna alla. En känsla i magen har länge sagt att det börjar bli dags att börja ett nytt kapitel. Jag tror jag är redo. Redo att lämna Stockholm, låta flyttlasset går hem till dit där jag har mina rötter. Mitt älskade Örnsköldsvik.  

 När jag för fyra år sedan valde att lämna den lilla staden för att utforska vad vår vackra huvudstad hade att erbjuda, var det helt rätt. Jag älskar Stockholm, trivs bra men kärleken till nära och kära i norr är större. Nu känns det inte lika roligt att komma till Stockholm. Jag vill bara tillbaka, tillbaka hem. Där jag hör hemma. Dessa år i Stockholm har gett mig mer än jag någonsin kunnat drömma om. 

Den gången, för fyra år sedan, när jag satte mig på tåget med fler väskor än jag kunde bära, var jag en förvirrad och trasig själ. Det var då min resa, min inre resa, började på riktigt. Jag är tacksam för alla utmaningar livet ständigt ställer mig inför. Utan utmaningar kommer du ingenstans och du utvecklas inte. Jag är fortfarande bara i början av min resa men det är än en gång dags att göra en stor förändring. Jag är redo. Mama, I’m coming home.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s