In paradise

Det ploppar upp nya butiker lite titt som tätt här i Stockholm. Idag var jag på väg till Hemköp vid Mariatorget för att handla lite. Precis när jag var på väg in sneglar jag uppåt längs gatan, ser jag en stor grön skylt med texten ”Sveriges godaste matmarknad”. Det där lät spännande, så jag vänder och styr kosan mot matmarknaden. Jag har läst om Paradiset men förstod inte att den låg i mina hoods. Love at first sight.  


Den butiken är verkligen paradiset för den som är kräsen och mån om kvalitet och ekologiskt. De hade allt och lite där till, massor av olika müsli, nötter, pasta, ris, torkade bär och frukt, ekologiskt godis, oljor på lösvikt. En maskin så att man kan tillverka sitt eget nötsmör, en deli, hudvårdsavdelning, cafe, bageridel m.m. Trevlig och hjälpsam personal. Fräscht, stort och luftigt. De visar även på att ekologiskt inte behöver vara dyrt. 

  

Har du vägarna förbi så rekommenderar jag verkligen att du spanar in Paradiset.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s