Juni och nytt tema

Ny månad, nytt tema, nya tider, nya möjligheter, nya utmaningar. Månadens tema kommer att handla om Trygghet och lugn. Att kunna skapa sin egen trygghet och sitt eget lugn inombords är värdefullt när livet snurrar på i en allt snabbare takt. Då bär man alltid med sig en genväg till avkoppling och återhämtning. Du kan när som helst gå inåt en kort stund och hämta kraft för att öppna ögonen med nya rena fräscha tankar och ett annat perspektiv. Det handlar om att träna upp förmågan att gå in i stillhet, bli centrerad och hitta balansen. Ett verktyg helt enkelt för att få en mer balanserad vardag.

I juni tränar vi upp förmågan att skapa vår egen trygghetszon.

juni_204862947

Under månadens första vecka, fundera och skriv ned vilka situationer i vardagen som du upplever göra dig lugn och trygg och påverkar ditt välbefinnande positivt.

Som vanligt kan du även fundera på en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag….och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s