Hårinpackning

Världen kommer att gå under en dag, det vet vi alla. Vi massproducerar och industrialiserar mer och mer. Det gör ont i hjärtat att se hur vi förstör vår planet. Detta kommer troligtvis inte rädda världen och det är nog ingen som kommer tacka mig att jag väljer att använda så rena produkter och livmedel som möjligt. Men. Alla kan göra något, eller hur? En krona är början till en miljon heter det ju.

Som du kanske vet, älskar jag att testa nya saker, experimentera och undersöka. Jag har i ca en månad ”tillverkat” min egna hårinpackning. Hur enkelt som helst! Innehåller enbart en enda ingrediens, ja du läste rätt, en liten ingrediens. Kokosolja. Jag skrev ett inlägg om denna fantastiska olja förra veckan, har du missat det? Klicka här så kommer du få än mer förståelse varför jag fullkomligt älskar kokosolja.images (7)

Det bästa sättet att använda kokosolja är att massera in oljan försiktigt i hårbotten, håret ska vara torrt, och låta den vara där upp till max 15 minuter innan schamponering. (Du kan lämna oljan så länge du vill, men det blir betydligt svårare att tvätta ur när det kyls ner!)

Du kan också ta lite olja på hårtoppar för mer glans eller för att motverka kluvna toppar.

Svårare än så är det alltså inte. Gör denna inpackning en gång i vecka och du kommer få ett friskt, starkt och vackert hår!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s