Jag lever i underbar harmoni

Jag lever i underbar harmoni – dagens affirmation

Det går upp och det går ner. I de hårdaste stormar är det skönt att ha någon att luta sig mot. En del har en flick- eller pojkvän, andra har någon familjemedlem eller kanske någon vän som alltid finns där. När det stormar hårt har jag vänner som jag vet alltid finns där för mig. Jag skulle inte klarat av att hålla i mig om det inte vore för dem, så tacksam som funnit dessa underbara själar. You complete me! 

 

     

Att finna harmoni i livet handlar nog om att finna balans och att hitta ställen, saker, platser där vi kan ta oss tid att reflektera och känna efter. Det kan vara var som helst, i skogen, i stan, på ett berg, vid havet, i bilen. Jag älskar naturen, skogen och alla ljud som finns i skogen, långt borta från buller och oväsen. Att sitta på en brygga eller på en strand och titta på solnedgången, sitta vid en öppen eld och bara titta in i lågorna som leker är harmoni för mig. Att njuta av ett vackert landskap gör mig varm i själen.

Vad behöver du för att känna att du lever i harmoni?

 

Annonser

1 thought on “Jag lever i underbar harmoni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s