Jag är öppen och nyfiken på nya möjligheter

Jag är öppen och nyfiken på nya möjligheter – dagens affirmation

Det finns alltid ett val. Ständigt, varje dag ställs vi inför val. Det första som händer när vi vaknar är att vi måste göra ett val, kliva upp eller inte. Sedan fortsätter valen, frukost, lunch och middag och allt som sker däremellan, vad vi sysselsätter resten av dagen med. Alltid dessa val. Ibland kan det vara svårare val att göra medan förhoppningsvis så är de flesta val lättare att fatta, en del kanske till och med bara görs av farten. Detta innebär alltså att det är upp till mig, att jag har ansvar för mina val och beroende vad jag vill kan jag lösa, nå mål eller vad det nu kan vara genom att göra vissa val.

 

Om jag är öppen och nyfiken, om jag vågar göra som jag inte alltid gör, om jag vågar bryta mönster kommer det öppnas nya dörrar, nya möjligheter. Rutiner och struktur är bra, vi människor mår bra av sådant. Men. I lagom dos. Jag tror att det är viktigt att ha plats för spontanitet och att inte alltid vara så eftertänksam.

Jag befinner mig just nu hemma i underbara Norrland, myser med familjen och njuter av lugnet samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra här näst, vad jag vill jobba med. Dagens affirmation faller väl in i mitt liv just nu och jag anser mig göra detta varje dag nu för tiden. Jag är öppen och nyfiken på nya möjligheter. Jag är galet nyfiken på vad som kommer att hända i framtiden, i mitt liv, men jag glömmer inte att leva idag. Jag är helt säker på att oavsett vad som händer och sker, så kommer det bli bra.

Vad gör du, kan du göra när något nytt dyker upp i ditt liv? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s