Over night oat

Hur fiffigt är det inte att tillaga frukosten redan dagen innan? Eller bara blanda ihop den, låta den stå i kylen som reserv när du är i behov av energi. Denna over night oat passar som vilken måltid som helst. Jag äter den främst som mellanmål på eftermiddagen eller som lunch på helgen. De senaste gångerna jag varit på dans har over night oat varit min räddning när energin tagit slut. Jag har länge letat efter något som ger snabb energi men som stannar kvar i kroppen några timmar. Jag är galet nöjd och den är såklart galet god! Jag brukar strö på lite kokos, solrosfrön, gojibär eller vad jag än har hemma.

2 msk chiafrön

1 dl havregryn

1 msk kokos

1/2 tsk vaniljpulver

1 1/2 dl mjölk (jag använder kokos- eller mandelmjölk)

1/2 dl blåbär

Blanda samman allt, låt stå i kylen i några timmar eller över natten. Strö över frön och kokos. Äta och njut!

Annonser

1 thought on “Over night oat

  1. Ping: Over night oat- Supergott mellanmål vid detox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s