Proteinbollar med jordnötssmak

Jag har gjort det igen! Jag har en tendens att vilja mumsa på något så här på kvällskvisten. Jag är inne i en stor jordnötssmör period, kan inte få nog av denna fylliga krämiga gegga. Idag blev det därför proteinbollar med jordnötssmak. Jag valde att tillsätta proteinpulver för att få i sig lite extra protein. Som allltid när jag bakar ska det gå snabbt och lätt, ha få ingredienser och vara gluten- och mejerifritt och utan tillsatt socker. Galet goda, farligt goda! Nästan så att jag skulle kunna mumsa i mig allihopa på en gång. Men någon måtta få det ju va.

  

7 st dadlar

1 dl jordnötssmör (sockerfritt och med  crunch i) 

1/2 dl proteinpulver med vaniljsmak (jag använder Holistic)

1 msk kokosolja

1/2 dl kokosmjöl

1 tsk vaniljpulver

1 msk chiafrö

Gojibär

  1. Mixa dadlarna med ca 1 msk vatten
  2. Blanda i resten av ingredienserna förutom gojibären
  3. Rulla till bollar i önskad storlek, tryck i en eller två gojibär
  4. Förvaras i kylen 

Njut!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s