April och nytt tema

April, nu är väl våren ändå på väg. Jag hoppas vi alla kan få lite vårkänslor, det är ju så härligt att känna solen värma ansiktet, känna alla dofter när naturen vaknar och höra fåglarna som kvittrar. Månadens tema kommer att handla om Självförtroende. 

Många gånger glömmer vi bort det vi redan åstadkommit i jakten på nya mål och drömmar. En del av oss vill ständigt vidare och får kanske inte med hela oss själva på resan. Det blir ofta fokus på vad vi saknar för att komma steget närmare drömmen. Försök att stanna upp och se hela dig själv och din potential, hur långt du redan kommit och allt du redan åstadkommit. Du har, om du tänker efter skaffat dig fantastiska erfarenheter och färdigheter redan. Ta med dig dem när du bygger vidare och utvecklas. Vi är alla fantastiska och unika på vårt sätt. Det är på så vis vi bidrar till vår gemensamma värld.

I april fokuserar vi på och bygger självförtroendet! 

nallepuh_nasse_40107403_159370705

Månadens första uppgift är något du ska göra vara dag denna vecka. Skriv ner minst en sak som du har gjort just idag som du är stolt över. Minst en sak varje dag alltså.

Som vanligt kan du även fundera på en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag….och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s