Jag älskar mig själv och tar hand om mig på bästa sätt

Jag älskar mig själv och tar hand om mig på bästa sätt – dagens affirmation

Att ta hand om sig själv, att ge sig själv egentid och att inte göra saker du inte vill göra. Vi har många krav på oss, samtidigt ska du vara social, ta hand om ditt yttre, vara framgångsrik och ha en karriär. Allt detta samtidigt som pressen via reklam, social media ständigt ökar och gör oss ständigt medveten om idealet. Känner du igen dig? Du ska sticka ut och vara unik utan att sticka ut för mycket. Du vill ju inte framstå som en besserwisser. Det är inte konstigt att mång av oss inte pallar trycket, att vi är många som kraschar, bränner ut sig, blir långtidssjukskriven på grund av utmattning.  

  Tänk om vi alla kunde ta hand om oss själva lite mer, att lära oss att lyssna till kroppen och ge den det den behöver. Det kan handlar om en liten förändring, att göra något på ett annat vis än vad du gör idag. Det handlar om att bryta vanor eller byta vanor. Jag vill att du försöker lyssna på vad din kropp säger till dig, lyssna och respektera den. Behandla dig själv så som du behandlar andra. Tillåt dig att älska dig själv, du är det dyrbaraste du har. Skäms bort dig själv ibland. Unna dig något du länge velat ha. Visa dig själv kärlek och uppskattning. Jag vill att du älskar dig själv precis som du är. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s