Veckans fundering

I veckan ska jag, och rekommenderar att även du gör denna övning, uppgift. Jag kommer att fundera och skriva ner svaren på kommande frågor. Det är viktigt att du skriver ner dina svar. Det blir på så vis mer synligt och verkligt för dig. Om du bara tänker svaren vet inte hjärnan om det är fantasi eller verklighet.

  • Vilka egenskaper tycker jag mest om hos mig själv?
  • Vilka färdigheter och talanger tycker jag mest om hos mig själv?
  • Vilka utmaningar i livet har jag övervunnit?
  • Vad upplever jag att jag har lyckats med i livet?

puh_74563694De två första frågorna är svårast att svara på men väldigt bra och nyttigt att göra. Ta tid på dig, sätt dig ner i lugn och ro och börja klura. Låt som sagt det ta tid. Om du har svårt att komma på flera egenskaper, färdigheter och talanger bara så där, sätt som mål för veckan att du ska skriva minst en sak inom varje ”område” varje dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s