Jag väljer glädje och lycka oavsett omständigheterna

Jag väljer glädje och lycka oavsett omständigheterna – dagens affirmation 

Fredag den 13. Är det en otursdag eller en lyckodag? Jag tycker att det är lite spännande just när 13e infaller på en fredag. Jag är ju lite skrockfull. Vad kan komma att hända just denna dag?

Någonstans så händer det som du vill ska hända. Eller rättare sagt, det blir vad du tänker. När något sker, hur du agerar blir ditt resultat. Det är ok att känna, oavsett känsla. Men fråga dig själv, vad kan du göra för att göra situationen bättre?I stundens hetta kan det vara svårt att se det positiva, känna glädje och lycka men våga stanna upp. Va inte rädd för att trycka på pausknappen, ge dig själv tid att reflektera. Jag tror som sagt på att det blir vad du tänker. Hitta ditt verktyg för att vänta en negativ känsla. När jag hamnar i ”fel” spår brukar jag antingen gå och träna, ta en promenad, på senaste tiden har jag tillämpat yoga eller meditation. Oavsett vad du väljer att göra, vilket verktyg du väljer så kommer det att få dig på andra tankar och på så vis kommer du se mer klarsynt på händelsen, situationen. 

Ett annat tips är att le när det känns som mest jobbigt. Sök efter sådant som gör dig glad när du är låg. Umgås med dem som får dig att må bra och gör lycklig. Men glöm för den delen inte att du bär största ansvaret över din egen glädje och lycka. Säg till dig själv, Jag väljer glädje och lycka oavsett omständigheterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s