Mina möjligheter är oändliga

Mina möjligheter är oändliga – dagens affirmation

Det blir vad du gör det till. Oavsett vad det gäller. När du får en idé, en tanke på något du vill göra. Vad är det som hindrar dig från att agera? Låt mig gissa, du själv. Det kommer alltid finnas hinder längs livets krokiga väg som du kommer vara tvungen att finna ett sätt att ta dig över. Men det största hindret är du. Det är ju du som har ansvar för ditt liv. Oavsett vad andra tycker och tänker så är det alltid du som gör dina handlingar. Detta innebär alltså att du kan gör precis vad du vill, du kan nå hur långt du vill.

IMG_0730
Det är bara du och din fantasi som sätter gränserna. Våga därför drömma, våga tro och framför allt våga testa. Vad är det värsta som kan hända? Dina möjligheter är oändliga. Vad väntar du på? Kör, bara kör!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s