Jag litar på att livet ger mig de erfarenheter jag behöver

Jag litar på att livet ger mig de erfarenheter jag behöver – dagens affirmation

Hur kommer det sig att vissa går genom livet utan större motstånd medan andra måste kriga sig fram?

IMG_0728Jag tänker att allt det som sker i våra liv, finns det en större, högre tanke med. Jag tror på att livet utsätter mig för olika test, prövningar men inte större än vad jag kan komma att hantera, klara av. I vissa stunder kan det kännas som att nu klarar jag inte mer, men att inte ge upp och kämpa sig igenom stormarna resulterar oftast i ett starkare jag. Det kan låta flummigt men jag tror på att allt som kommer till mig gör det just för att jag ska finna en lösning på det. Många gånger kan jag fråga mig varför samma sak sker om och om igen än om olika personer är inblandade. Jag har inte kommit på det riktigt än men jag tänker att det har att göra med att livet försöker få en att förstå och se något, att det är dags att bryta invanda mönster på något vis. Svårigheten är att inte fastna vid problemet utan söka efter lösningen istället. Jag är helt säker på att livet ger mig de erfarenheter jag behöver. 

Hur ser du på livet och dess utmaningar? Ser du saker och ting som händer som hinder eller möjligheter? Har du tillit till dig själv? Tror du på att du kan komma att klara vad än livet utsätter sig för? Valet är ditt. Du har ju ansvar för just ditt liv. Det blir vad du gör det till. Det bästa av allt, efter regn kommer alltid, alltid solsken. Med det sagt. Livet ger dig de erfarenheter du behöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s