Vänliga veckan

Denna vecka har Läkarmissionen utsett som vänliga veckan. Jag tycker visserligen att man ska va vänliga alla dagar, alla veckor. Men det är något fint över just vänliga veckan. Jag fick smaka på det redan i morse. Jag sitter i skolbänken idag och imorgon, bussarna dit går väldigt sällan och var tvungen att ta en viss buss för att komma i tid. Vad händer? Jag sölar tid hemma och tunnelbanan krånglar varpå jag kommer till Slussen minuten när bussen ska gå. Jag ser att bussen börjar rulla, vinkar i hopp om att den ska stanna. Här i Stockholm gör de inte så. Men. Busschauffören stannar och öppnar dörrarna. Han räddade verkligen min dag. Tack snälla busschaufför. Jag gillar det här med vänliga veckan. Tack.

IMG_8074
Jag kommer vara extra vänlig denna vecka. Det är ju så lätt att sträcks ut en hjälpande hand, hålla upp en dörr för någon, låta någon gå före i kön i matbutiken eller vad som helst. Det kostar inget och en liten gest kan göra någon annans dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s