Februari och nytt tema

Månaden tema kommer att handla om Tillit. Tillit är en fantastisk kraft. Den gör att du kan känna dig grundad i en djup övertygelse om att du kan hantera det som händer längs livets resa och ofta uppleva att det finns en mening i det som händer och många gånger även en möjlighet att växa och utvecklas. För ett liv är sällan rosenrött. Det är en berg- och dalbana av händelser och känslor som vi inte alltid styr över. Om du då kan vila i en inre tillit, blir vågorna på livets hav lite lugnare och du kan segla i en tryggare förvissningen om att ditt liv blir som det ska och det finns en djupare mening och lärdomar i det som kommer i din väg.

Februari kommer alltså handla om att öva upp tilliten.

2015/02/img_0720.jpg

Under månadens första vecka, fundera och välj ut tre situationer som du tagit dig igenom på ett bra sätt trots att de varit svåra att hantera. Skriv ned dem. Nästa vecka kommer du få vidareutveckla denna uppgift.

Som vanligt kan du även fundera på att sätt upp en utmaning för denna vecka, att någon gång under veckan ska jag….och bestäm dig att det måste utföras innan veckans slut. Det kan vara en liten som stor utmaning, det är upp till dig. Har du något du ser fram emot, veckans goda stunder? Skriv ner dem också. Fundera även på något som du vill/ hoppas/ önskar ska hända i veckan. Det kan vara allt från väder, till händelser, möten eller mål som du hoppas nå. The sky is the limit! Dessa tre ”punkter” skriver jag ner inför varje ny vecka. Det är både intressant och roligt att kolla tillbaka och se hur det har blivit, vad som gjorde att det blev som det blev och så vidare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s