Reflektion av månandes temat Nystart

Söndag 1 februari. I en månad har det varit fokus på Nystart. Har du klurat på dina drömmar och mål för 2015, är de tydligt uppsatta nu? Hur har det känts att fokusera på Nystart, och har du lärt dig något nytt om dig själv?

images (83)

Om vi inte sätter upp mål och drömmar vad är det då som driver oss framåt? Stannar vår utveckling upp om vi inte har mål och visioner? Vi alla är olika, så enkelt är det. Vissa är nöjda med att vara där de är, med det de har. Andra söker utmaningar, de kämpar, testar massor av nya saker, är nyfiken på världen o.s.v. Jag är glad och tacksam att det finns båda typerna. Hur skulle världen se ut om alla ständigt var på jakt? Jag tillhör dock den gruppen av människor som gillar mål, älskar att drömma och att utmana mig själv till att bli ett bättre jag. Denna månad är den första på något nytt, något stort, känns det som. Jag har börjat plugga, vilket känns otroligt motiverande och spännande. Jag har satt upp mål, stort, små, långsiktiga och kortsiktiga mål. Jag kommer för var dag som går till större och större insikt i vem jag är, vad jag gör och varför jag är jag. Jag har ett mål och haft det väldigt länge och det är att finna balans och harmoni i det jag gör, det jag är. Det är spännande och utmanande.

Vad var det bästa som hände i januari?
Månaden har gått fort, jag har nästan inte hunnit reflekterat över hur snabbt den gick. Det finns många bra saker som hänt. Bland annat så har jag kört ett boot camp som gjort att jag fått en nytändning till att träna, vilket känns helt fantastiskt. Jag, vi alla, mår ju så bra att röra på oss. Jag har även testat något som jag i flera år bara haft i tanken att jag vill göra, klättra. Nu har jag bestämt mig att jag ska ta grönt kort och köpa utrustning för att kunna klättra några gånger i månaden till att börja med. Min personliga utveckling går ständigt framåt, jag kan som inte få nog av detta never ending arbete. Att ständigt se och känna att jag hantera situationer på ett annat sätt idag än vad jag gjorde bara för ett halvår sen, skapar motivation att vilja fortsätta. Jag växer mig stadigare och starkare för var dag som går, för varje utmaning som kommer till mig.images (84)

Vilka förväntningar har du på februari?
Jag pluggar på distans med två träffar i vår, den första är nu i februari. Det är något jag ser framemot, att få träffa alla, bolla idéer och tankar. Nästa helg är det dansmara i Övik, vilket ska bli fantastiskt roligt. Mina övriga förväntningar på februari är att få följa och se vart vägen som jag nu vandrar på kommer att ta mig. Framåt går det, jag känner mig spänd av förväntan över vad som kan komma, vilka människor jag kan komma att träffa o.s.v.

För att inte glömma, 14 februari. Jag kan tycka att det är onödigt med en speciell dag som är kärleken dag. Men. Jag gillar den på något vis. Jag försöker ständigt visa kärlek till de som finns i mitt liv men det är något speciellt med Alla hjärtans Dag. Vad som händer då återstår att se. Kärlek i överflöd ska det vara i vilket fall!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s