I’m in love

Idag testade jag något som jag velat göra i flera år men inte fått tummen ur. Jag gillar ju att röra på mig och testa nya sätt att göra det på. I höstas var det yoga och pole dance, denna vår blir det boot camp i omgångar och nu detta, klättring.

2015/01/img_0713.jpgSå galet roligt samtidigt jobbigt, kan inte bli bättre. Det ska bli intressant om det blir träningsvärk imorgon, är helt slut i händer och armar nu i alla fall. Ett nytt mål är nu uppsatt, jag ska ta gröna kortet i klättring. Det innebär att jag får säkra, den som håller i säkerhetslinan till den som klättrar. Denna sport är rolig och väldigt social. Man klurar tillsammans hur man ska ta sig upp för en vägg och supportar varandra, oavsett om man känner varandra eller ej.

Finns det något som du velat göra men tvekat, sluta med det. Vad väntar du egentligen på? Gör det bara. Testa. Vad är det värsta som kan hända?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s