Jag är glad att jag, är jag

Jag är glad att jag, är jag – dagens affirmation

Om du inte skulle vara du, vem skulle du vilja vara? Är du nöjd med att vara du? Är du tacksam att du är just du, precis som just du är?

Vi föds i en kropp som vi kommer vara i för resten av vårt liv. Tanken är att den ska hålla länge och väl. För att den ska kunna göra det kräver den service och omhändertagande. Vi kan alltså inte strunta i den och tro att den klarar sig. Det är din uppgift att ta hand om din kropp, likaväl så är det min uppgift att ta hand om min kropp. Så. Hur gör du? Att ta hand om kroppen har olika innebörd för oss alla. För mig är kroppen en helhet, inifrån och ut. På samma vis som att vi ger kroppen energi i form av mat, tränar för att kroppen ska orka bära oss, måste vi ta hand om vårt inre, det mentala. Att äta hälsosamt och träna vet de flesta hur det går till. Men det inre, det mentala. Det är svårare, det finns inget rätt eller fel, det är en ständig process och något som pågår livet ut. Det är upp till dig hur du väljer att jobba med ditt inre. hämta (39)Denna blogg är en del av hur jag tar hand om mitt inre, jag jobbar dagligen med affirmationer än om jag inte skriver om den varje dag. Det ger mig mycket. Jag har även blivit förtjust i yoga. Den gör något med mig och varje gång jag vågar kliva utanför comfort zone, händer något inom mig. Det är svårt att förklara, det kan även låta flummigt. Yoga är, trots att jag älskar det, något flummigt och stundtals riktigt jobbigt. Det är som att jag börjar se och förstå mig själv på ett nytt sätt. Jag har skrivit så många gånger att du ska älska dig själv innan du kan älska någon annan. Idag när jag var på yogan blev det så tydligt. Jag tror att det kan kallas för en aha-upplevelse. Ett lugn svepte över mig, jag började le, en värme spred sig i mig. Jag älskar mig, var orden som dök upp i huvudet. Så många gånger jag sagt det till mig själv och idag tror jag att mitt undermedvetna fattade det. Jag är stolt över mig själv, att jag vågar utmana mig för sådant som kan verka obehagligt eller läskigt. Varje gång jag lyckas växer jag, jag tror på mig själv mer och mer. Jag är glad att jag, är jag. 

Ingen är som du. Du är unik. Du kan göra precis vad du vill med ditt liv. Du är kapten på ditt skepp. Var glad att du är du. Du är bäst på att vara du.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s