Jag litar på min intuition

Jag litar på min intuition – dagens affirmation

Tillit. Att lita på sig själv. Att lite på andra. Vart står du? Vågar du lita på andra? Litar du på min själv? Hur vet du att du gör rätt, bra val? Vad är det som gör att du gör just som du gör?

2015/01/img_0703.png
Jag vill kalla det magkänsla. Min intuition är min magkänsla. Det tar tid och det kan ibland vara svårt att tyda vad som är magkänsla. Jag tror även att den ”pratar” olika hos oss alla. För mig suger det som till i magen när jag ställs inför val eller vad det nu kan vara. Hjärnan lurar lätt magkänslan, alltså den tar snabbt över och kopplar in logik och tankar. Jag har lärt mig att lita på min intuition. Det handlar om att testa sig fram för att finna och våga lita det man känner. Jag tror även att om du tror på, önskar något tillräckligt mycket så kommer det att bli så. Om. Du litar på din intuition.

Vi har alltid ett val. Kruxet är vad du väljer som får styra ditt val. Vilja? Intuitionen? Sunda förnuftet? Fakta? Jag väljer att lita på min intuition. Vad väljer du?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s