Mitt liv är fyllt med positiva överraskningar

Mitt liv är fyllt med positiva överraskningar – dagens affirmation

Vem älskar inte överraskningar. Jag gjorde visserligen inte det förut på grund av mitt enorma kontrollbehov men när jag släppte på det upptäckte jag även hur roligt det är med positiva överraskningar. Det bästa med dem är tanken som ligger bakom. Att veta att det är någon som tänkt på en, gjort en ansträngning och överraskar en. Det händer inte jätte ofta att någon överraskar mig. Men. Jag tänker även att det kan vara små saker som blir som en positiv överraskning för en. images (78)Jag hade för ett exempel funderat lite på vad jag skulle göra till helgen, jag hade några alternativ men inget som lockade jätte mycket. Så från ingenstans fick jag frågan om jag ville följa med på kryssning. Jag hade tidigare under den dagen tänkt att det vore skoj att åka på kryssning, var flera år sedan jag var på en sådan. Det ser jag som en positiv överraskning.

I morse när jag tittade på Nyhetsmorgon fick jag veta att Elvis skulle fyllt 80 år idag. Det var också en positiv överraskning för det ledde till att jag lyssnat på älskade Elvis hela dagen. Jag blir glad av hans musik och den ger mig energi. Han var en fantastisk artist må jag säga.

Jag tror att det finns små och stora positiva överraskningar överallt och de sker ständigt runt omkring oss, det gäller bara att öppna sinnet och se dem. Genom att se och uppskatta det lilla, blir livet både gladare och lättare. Varje ny dag är fyllda med positiva överraskningar, vem vet vad för spännande som händer här näst. Mitt liv är fyllt av positiva överraskningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s