Jag skapar min egen framtid

Jag skapar min egen framtid – dagens affirmation

Framtid, ett stort ord som ibland kan kännas långt borta. Men saken är att framtiden är från nästa sekund och framåt. Vad vill du göra i framtiden? Varför gör du det du gör? Är du nöjd med ditt liv? Finns det något du vill förändra?

IMG_0659.JPG

Personer med mål och livsgnista stöter alltid på olika hinder som är designade för att skrämma iväg en. Dumt va? Det kanske är ett test, vad vet jag. Det sägs att det är så det fungerar och det enda du behöver göra är att banka på hindren ett tag och sen är det som att universum säger ”Ok, jag ville bara kolla om du menade allvar – fortsätt framåt”. Så frågan är: Är du en sådan där fegis som vänder tillbaka istället? Har världen skrämt dig från att sätta upp och nå riktigt stora och meningsfulla mål? Räcker det med att någon sätter upp en fågelskrämma för att du ska lägga av? Har du spårat ur så många gånger, att du har slutat jaga efter det du vill ha och nöjt dig med vad du tror att du kan få?

Kommer du ihåg den där personen som aldrig tog några risker? Nej, det gör ju ingen annan heller. Kom ihåg det hela 2015.

Jag skapar min egen framtid. Jag har ju ansvar för mitt liv och det finns ingen annan som kan styra över min framtid. Jag har alltid ett val. Vad väljer du för din framtid?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s