Jag är tacksam för allt jag uppnått

Jag är tacksam för allt jag uppnått – dagens affirmation

Har du någonsin funderat på varför ditt liv ser ut som det gör? Hur det kommer sig att du ställts inför de utmaningar som du inte trodde du skulle klara men på något sätt så fixade du det och det ledde i sin tur till något bra.

IMG_0656.JPG

Jag blir alltid extra exalterad så här i början av året. Nytt år, nya möjligheter. Vi går dessutom mot ljusare tider, för var dag blir det ljusare och ljusare ute. Vips så är det sommar igen. När jag tänker på saker jag åstadkommit, vad jag uppnått i livet hittills känner jag både tacksamhet och stolthet. Jag kan inte tacka någon annan än mig själv att jag är där jag är idag. Jag utmanar ständigt mig själv, ibland kan det bli väl mycket. Sakta men säkert börjar jag förstå och kunna lyssna på kroppen och tyda dess signaler. När jag blickar tillbaka på mitt mitt liv kan jag inte annat än vara tacksam för allt jag uppnått. Jag tror att när vi ställs för utmaningar, är det tänkt att vi ska klara dem. Vi får alltså inte utmaningar som är för svåra för oss. Det handlar om att våga ta sig an den, bestämma sig för att det ska gå och kämpa på. Känslan av att klara något du lagt ner mycket tid och energi på är obeskrivlig. Förr tog jag mycket för givet, kanske det har med åldern att göra men idag uppskattar jag och är mer tacksam för allt som kommer till mig och jag tar mig an. Ja, jag är tacksam för allt jag uppnått. Den känslan, den tanken får mig att le, att känna att jag lever och gör det bästa av varje situation.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s